Reactie plaatsen

Reacties

Samara
4 maanden geleden

Ik heb Selina een aantal jaar geleden leren kennen via het werk, een schat van een vrouw met haar hart op de juiste plek! Toen ze haar salon opende kreeg ik interesse omdat ik net bevallen was en niet tevreden was over mijn borsten. Veel uitleg gekregen van Selina ze staat open voor alle vragen en niks is te gek! Als Selina ergens geen antwoord op weet, is ze daar eerlijk over en gaat ze voor je opzoek om het juiste antwoord te kunnen bieden! De behandelingen zijn prima te doen en je krijgt er gratis hoop gezelligheid voor terug.. ik stuur vaak vriendinnen door naar Selina omdat ze weet wat ze doet, en ook haar enthousiasme wekt Interesse.

Selina ga zo door 😘

Evita
4 maanden geleden

Via een collega ben ik bij Selina terecht gekomen. Elke keer kijk ik er weer naar uit om te gaan. Ze is zo’n warme en fijn persoon, geeft goed en eerlijk advies. Ik voel me echt geholpen en op mijn gemak bij Selina!

Inge
4 maanden geleden

Een fantastische salon, gerunt door een hele lieve deskundige en professionele eigenaresse. Selina kijkt goed met je mee en geeft eerlijk advies. Ze neemt echt de tijd voor je. Mijn billen zijn nog nooit zo mooi geweest, en ze blijven mooi! Gun het jezelf! Ik raad het iedereen aan.

Brenda
4 maanden geleden

Super fijne salon,met een hele lieve eerlijke eigenaresse waar je je op je gemak voelt.
Super leuke actie,s ook.
Een aanrader en iets wat echt werkt!

Dilyla
4 maanden geleden

Vanaf het begin bij Selina in de Salon
Een heel fijn moment
Het is een momentje van ontspanning
Een momentje van je verhaal doen
Een me-time moment
Altijd mooie gesprekken
Selina kijkt echt naar wat jij nodig hebt en wie jij bent
Daarom voelt het zo fijn! Als je eenmaal binnen stapt blijf je komen❤️

Peggy
4 maanden geleden

Blij dat ik jouw tegen ben gekomen bij ladiesnight, eindelijk kon ik wat aan mijn
orsten doen (4 keer borstvoeding), zonder een operatie.
Hele warme en lieve ontvangst, van en door een lieve begripvolle vrouw. Goede uitleg en je neemt jouw tijd ook voor een praatje. Waar krijg je nog een presentje na behandeling op valentijnsdag? Alleen bij jou. Ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak🩷

Carla
4 maanden geleden

Ik kijk altijd erg uit om te gaan. Altijd gezellig en m’n borsten zijn er erg door opgeknapt. Voelen veel steviger aan en tepels zijn zelfs naar buiten gekomen. Heel blij mee

Blije mama
10 maanden geleden

Tijdens mijn zwangerschap was ik 35 kilo aangekomen. Nadat ik bevallen was waren deze kilo's natuurlijk niet 1,2,3 weer weg. Ik had een flinke buik en door het geven van borstvoeding waren mijn borsten flink uitgezakt. Ik voelde mij niet meer op en top vrouw en was erg onzeker. Een operatie vond ik echt te spannend en ook veelte duur. Via ladies night in Cine city Vlissingen kwam ik in contact met Seline. Ze luisterde naar mijn verhaal en ik voelde mij gehoord. 8 weken geleden mijn eerste cryopolise behandeling gehad op mijn onderbuik. Vandaag ging ik voor mijn tweede behandeling. En wat bleek nou. Ik ben gewoon 23 cm kwijt op mijn buikomvang en 16 cm in mijn taille. Niet normaal blij met deze resultaten. Ook heb ik nu 4 behandelingen voor mijn billen gehad en ik zie al super veel resultaat. Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te gaan. Ik ben weer zelfverzekerd en zit lekker in mijn vel. Seline is super vriendelijk en heeft een hele mooie salon. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Voor iedereen die nog twijfelt, het werkt echt.

Liefs, Blije mama

M v L
10 maanden geleden

Ook als oudere zie ik om me heen dat de billen bij veel vrouwen met het ouder worden aan volume in gaan boeten.. Nu ik de 70 gepasseerd ben heb ik pas besloten daar wat aan te gaan doen. En ja hoor, nu bijna klaar met een serie behandelingen en mijn broeken zijn weer beter gevuld en ook in mijn slip zie ik dat de ronding weer terug aan het komen is. De behandelingen zijn goed te doen , en er wordt op je gelet. Persoonlijke aandacht. Vriendelijk gesprekje en een kopje thee.. Alles wordt professioneel aangepakt. Ik ben blij dat ik in mezelf geïnvesteerd heb.

Chy
een jaar geleden

Ik ben 1 van de eerste klanten van Selina. Ik vertrouw ze helemaal! Ik krijg meer zelfvertrouwen en goed uitleg van haar, heel kundig ! Zo lieve vrouw. Ik blijf als jouw klant. Ga zo door !!

Wat voor gevoel heb jij in de salon!